KALLIOPE VX USB Stereo Headset Druckansicht | Download High-Res JPG
 
KeresésBővített keresés
Keresés az alábbi területeken:

Termékújdonságok:

  • linksrechts
    SNAPPY Stereo Speakers, white
 
 
 

* Megjegyzés

UA megadott árak 19% áfát tartalmaznak és országtól függően eltérőek lehetnek.

 
 
 

KALLIOPE VX USB Stereo Headset

 

Gyakran ismételt kérdések

A headset mikrofonja nagyon halk, hogyan növelhetem a felvétel hangerejét?
Aktiválja ehhez a mikrofonerősítőt (más néven "mikrofon boost“ vagy "mikrofonerősítés szabályozás“). Ezt a funkciót a legtöbb Windows®-rendszerben a vezérlőpult "Hang“ – "Felvétel“ része, esetleg egy almenü tartalmazza. Az alkalmazott hangkártyától függően ez a funkció azonban egyes rendszerekben nem áll rendelkezésre.
A headset nem működik USB 3.0 porton, mi lehet ennek az oka?
Ez a probléma legtöbbször a régebbi USB 3.0 meghajtóprogramok hiányos soundchip-támogatásával függ össze. Kérjük, frissítse az USB 3.0 interfész meghajtóprogramjait.
A headsetre való csatlakoztatás ellenére miért a televízión keresztül játszódik le a játék hangja?
A PS3® csak a televízión vagy a csatlakoztatott hifi-tornyon keresztül tudja lejátszani a játékhoz tartozó hangot. A headsetek ezen a konzolon csak a nyelvi átvitelre alkalmasak (Voice Chat).
Kompatibilis ez a headset a PS3®-mal?
Igen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PS3®-n lévő USB headset csak nyelvi átvitelre használható (Voice Chat) és a játék hangzást továbbra is a televízión vagy a hifi-tornyon keresztül kell lejátszani.
Hol találok meghajtót a headsetemhez vagy a hangszórórendszeremhez?
A jack dugós csatlakozású hangszórórendszerekhez vagy headsetekhez számítógépen/notebookon való üzemeltetéshez nincsen szükség saját meghajtóra. Csupán a számítógép hangkártyájának van szüksége meghajtóra, ezt pedig az adott gyártó honlapján lehet megtalálni.
Personal customer supportLetöltési nézet