STRIKE FX Wireless Gamepad, black Druckansicht | Download High-Res JPG
 
ZoekenUitgebreid zoeken
Zoeken in de volgende bereiken:

Nieuwe producten:

 • linksrechts
  SNAPPY Portable Speaker - Bluetooth, black
 
 
 

* Opmerking

De vermelde prijzen zijn inclusief 19% BTW; ze kunnen van land tot land verschillen.

 
 
 

STRIKE FX Wireless Gamepad, black

 

Stuurprogramma′s en andere software

SL-4443-SBK-01-STRIKE_FX.zip
 • Version : 1.0
 • Filesize: 4,10 MB
 • Taal:
 • Besturingssysteem: Win 2000 / Win XP (32-Bit) / Win Vista (32-Bit) / Win Vista (64-Bit) / Windows 7 (32-Bit) / Windows 7 (64-Bit)
 • Description: Windows driver
SL-4443-SBK-01-V2_STRIKE_FX.zip
 • Version : 2.0
 • Filesize: 3,46 MB
 • Taal:
 • Besturingssysteem: Win XP (32-Bit) / Win Vista (32-Bit) / Win Vista (64-Bit) / Windows 7 (32-Bit) / Windows 7 (64-Bit)
 • Description: Windows driver for version V2

Handleidingen

SL-4443-XXX-01-V2_QIG_view-trans.pdf
 • Filesize: 0,58 MB
 • Description: QIG SL-4443

FAQ

Ondersteunt de gamepad op de PS3® ook de SIXAXIS® bewegingsbesturing, zoals de Sony®-gamepad biedt?
Neen. Deze gamepad werd ontwikkeld voor de optimale besturing van spelletjes met analoge sticks en ondersteunt daarom de SIXAXIS®-bewegingsbesturing niet. Schakel deze functie eventueel ook uit onder de spelopties.
Hoe kan ik het radiokanaal van de gamepad wijzigen?
Het radiokanaal van deze gamepad is vast ingesteld en kan niet worden gewijzigd. Elke gamepad is gekoppeld aan de bijbehorende ontvanger.
na aansluiting op mijn pc wordt de ontvanger herkend, maar de gamepad wordt niet aangesloten. Alle LED′s op de gamepad branden, maar het apparaat reageert niet.
druk op de resetknop op de onderkant van de gamepad. U hebt daarvoor een voorwerp met een punt nodig, bijvoorbeeld een paperclip. Daarna dient de aansluiting tussen gamepad en ontvanger automatisch tot stand te worden gebracht.
na installatie van de gamepad op mijn Windows-pc wordt hij weliswaar herkend, maar de knoppen 1 tot en met 4 (driehoek, cirkel, X en Vierkant) hebben geen functie.
koppel de USB-ontvanger los en maak de installatie van het SPEEDLINK-stuurprogramma en het standaardstuurprogramma van Windows (HID-Gamepad-stuurprogramma) ongedaan. Start het systeem opnieuw op en installeer het nieuwste stuurprogramma van de website van SPEEDLINK. Let op: gebruik de juiste versie van het stuurprogramma voor uw gamepadmodel. Sluit de USB-ontvanger weer aan.
na installatie van de gamepad op mijn Windows-pc wordt hij weliswaar herkend en aangesloten, maar hij werkt niet.
controleer of u de juiste versie van het stuurprogramma voor de gamepad hebt geïnstalleerd. Open vervolgens het stuurprogrammamenu voor de gamepad in het Configuratiescherm („Spelbesturing“) en roep een keer de pagina „Effect Page“ op. Daarna kunt u de gamepad normaal gebruiken.
Er komt geen verbinding tot stand tussen de gamepad en de ontvanger.
Laad de batterij van de gamepad eerst helemaal op en probeer dan opnieuw een verbinding tot stand te brengen op de in de handleiding beschreven manier. Trek de ontvanger uit de USB-poort als er dan nog steeds geen verbinding tot stand gebracht wordt. Druk op de knop „Home“ van de gamepad, wacht vijf seconden en druk nogmaals op de knop. De LED′s dienen nu snel te knipperen. Steek de ontvanger weer in de USB-poort. De verbinding dient nu weer tot stand te worden gebracht.
De LED-indicator van de gamepad geeft bij aansluiting op de PS3® niet het juiste controllernummer weer.
De LED-indicator van de gamepad geeft bij gebruik van bepaalde firmwareversies van de PS3® (3.5 en hoger) niet het juiste controllernummer weer. U kunt het op een bepaald moment toegewezen controllernummer echter ook oproepen in het PS3®-hoofdmenu door op de knop HOME te drukken. Dit heeft geen gevolgen voor het functioneren van de STRIKE-FX-gamepad, terwijl ook meerdere gamepads zonder problemen tegelijkertijd kunnen worden aangesloten.
Personal customer supportDownloadoverzicht