STRIKE FX Wireless Gamepad, black Druckansicht | Download High-Res JPG
 
KeresésBővített keresés
Keresés az alábbi területeken:

Termékújdonságok:

 • linksrechts
  FAVO Comfort Mouse - Bluetooth, metallic-green
 
 
 

* Megjegyzés

UA megadott árak 19% áfát tartalmaznak és országtól függően eltérőek lehetnek.

 
 
 

STRIKE FX Wireless Gamepad, black

 

Meghajtók és egyéb szoftvetrek

SL-4443-SBK-01-STRIKE_FX.zip
 • Version : 1.0
 • Filesize: 4,10 MB
 • Nyelv:
 • Operációs rendszer: Win 2000 / Win XP (32-Bit) / Win Vista (32-Bit) / Win Vista (64-Bit) / Windows 7 (32-Bit) / Windows 7 (64-Bit)
 • Description: Windows driver
SL-4443-SBK-01-V2_STRIKE_FX.zip
 • Version : 2.0
 • Filesize: 3,46 MB
 • Nyelv:
 • Operációs rendszer: Win XP (32-Bit) / Win Vista (32-Bit) / Win Vista (64-Bit) / Windows 7 (32-Bit) / Windows 7 (64-Bit)
 • Description: Windows driver for version V2

Leírások

SL-4443-XXX-01-V2_QIG_view-trans.pdf
 • Filesize: 0,58 MB
 • Description: QIG SL-4443

Gyakran ismételt kérdések

Támogatja a játékpad a PS3®-on a SIXAXIS® mozgásvezérlést is, ahogy az a a Sony® játékpadon működik?
Nem. Ezt a játékpadot analóg karos játékok optimális vezérléséhez fejlesztették ki, ezért nem támogatja a SIXAXIS® mozgásvezérlést. Kérjük, kapcsolja ki ezt a funkciót a játék tulajdonságokban is.
Hogyan tudom a játékpad rádiós csatornáját megváltoztatni?
Ennek a játékpadnak a rádiós csatornája meg van adva és nem lehet megváltoztatni. Valamennyi játékpad a mellékelt vevőre van beállítva.
A számítógépre történő csatlakoztatás után a vevőt egyből felismeri, de nem csatlakoztatja a játékpadot. A játékpadon lévő valamennyi LED világít, de a készülék nem reagál.
Kérjük, igazolja a játékpad alján lévő reset gombbal. Ehhez használjon hegyes tárgyat, mint pl. gémkapcsot. Ezután a játékpad magától kapcsolódik a vevőhöz.
Miután a játékpadot Windows számítógépemre telepítettem, az bár felismeri , de az 1-4 gombok (háromszög, kör, X és négyszög) nem működnek.
Húzza ki az USB vevőt és távolítsa el a SPEEDLINK meghajtóját, valamint a Windows szabvány meghajtóját (HID játékpad meghajtó). Ezután indítsa újra a rendszert és telepítse az új meghajtót a SPEEDLINK-honlapjáról. Közben ügyeljen arra, hogy a játékpad modell megfelelő meghajtó változatát telepítse. Csatlakoztassa úra az USB vevőt.
Miután a játékpadot Windows számítógépemre telepítettem, az bár felismeri és csatlakozatatja, de a játékpad nem működik.
Győződjön meg arról, hogy a játékpad modell megfelelő meghajtó változatát telepítette. Ezután nyissa meg a játákpad meghajtó menüjét a Windows vezérlőpultján keresztül („játékvezérlők“) és a menü oldalon válassza ki a az „Effect Page“ pontot. Innen kezdve rendesen használhatja a játékpadot.
Kérdés: A játékpad nem hozza létre a kapcsolatot a vevővel.
Először teljesen töltse fel a játékpad akkuját, majd próbálja meg a leírásban szereplő módon létre hozni a kapcsolatot. Ha még mindig nem jönne létre a kapcsolat, húzza ki a rádiós vevőt az USB aljzatból. Nyomja meg a játékpad „Home“ gombját, várjon 5 másodpercet és ismét nyomja meg. A LED-ek nagyon gyorsan kezd el villogni. Dugja vissza a vevőt az USB aljzatba. Erre létre kell jönnie a kapcsolatnak.
A játékpad LED kijelzője a PS3®-on való üzemelés közben nem a helyes vezérlő számot jelzi ki.
A játékpad LED kijelzése bizonyos PS3®-Firmware változatoknál (3.5-nél vagy ennél újabbnál) nem adja meg a megfelelő vezérlő számot. Az éppen kiosztott vezérlő számot azonban továbbra is a PS3® főmenüben a HOME gomb megnyomásával lehet megnézni. Ez semmilyen hatással sincsen a STRIKE-FX játékpad működésére, egyszerre több játékpadot is lehet minden további nélkül használni.
Personal customer supportLetöltési nézet