KeresésBővített keresés
Keresés az alábbi területeken:

Termékújdonságok:

  • linksrechts
    LOOTER Gaming Chair, black-white
 
 
 

* Megjegyzés

UA megadott árak 19% áfát tartalmaznak és országtól függően eltérőek lehetnek.

 
 
 

XEOX Pro Analog Gamepad - Wireless - for PS3/PC, black

 

Meghajtók és egyéb szoftvetrek

SL-4446-BK_Windows_driver_V1.0.zip
  • Version :
  • Filesize: 3,46 MB
  • Nyelv:
  • Operációs rendszer: Win XP (32-Bit) / Win Vista (32-Bit) / Win Vista (64-Bit) / Windows 7 (32-Bit) / Windows 7 (64-Bit) / Windows 8 (32 Bit) / Windows 8 (64 Bit)
  • Description: DirectInput Windows driver for SL4446-BK/SL-4446-BK-01

Leírások

L-4446-BK_Manual_V1.0.pdf
  • Filesize: 1,26 MB
  • Description: QIG SL-4446-BK

Gyakran ismételt kérdések

Nem működik a gamepad, a kormány vagy a joystick.
Kérjük, ellenőrizze a Windows®-játékvezérlők fülön a beviteli eszközök helyes működését. Nyissa meg a Vezérlőpultot. Válassza ki a Windows® XP alatt a „Játékvezérlők“ mappát, a többi Windows®-verziónál pedig az „Eszközök és nyomtatók“ mappát. Itt a felsorolásban jelenik meg a tesztelésre váró eszköz. Kattintson a jobb gombbal a kiválasztott eszközre, majd válassza a „Játékvezérlő-beállítások“ parancsot. Ha a telepített játékvezérlő listájában kétszer rákattint az eszköz nevére, akkor a beviteli eszköz tulajdonságai jelennek meg. Az eszközt kipróbálhatja, ha megnyomja a gombjait vagy elmozdítja a tengelyét. A mozgás a tesztmezőben párhuzamosan jelenik meg.
A játékpad a számítógépen vagy a PS3-on nem működik megfelelően.
Ügyeljünk arra, hogy az USB vevőn lévő tolókapcsoló megfelelő helyzetben legyen: „PC“ számítógépes Windows® használathoz vagy „PS3“ a konzolhoz.
Támogatja a játékpad a PS3®-on a SIXAXIS® mozgásvezérlést is, ahogy az a a Sony® játékpadon működik?
Nem. Ezt a játékpadot analóg karos játékok optimális vezérléséhez fejlesztették ki, ezért nem támogatja a SIXAXIS® mozgásvezérlést. Kérjük, kapcsolja ki ezt a funkciót a játék tulajdonságokban is.
Miért nem lehet a két trigger-gombot (R2 und L2) egyidejűleg működtetni?
Ezen két gomb jelei ugyanazon a tengelyen vannak és ezért kölcsönösen kioltják egymást, amennyiben a gombok működtetése egyidejűleg történik. Sok játékhoz ez optimális vezérlést tesz lehetővé. Egyéb esetben válassza a játékban a gombkiosztást úgy, hogy mindkét trigger-gomb egyidejű működtetése ne legyen szükséges.
Személyes ügyfélszolgálatLetöltési nézet